Retourbeleid

Retourvoorwaarden

Is je pakketje niet naar wens? Wat vervelend! Dit willen we natuurlijk snel voor je oplossen. Binnen 30 dagen na ontvangst kun je het product retourneren. Onze retourservice is mogelijk voor producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd.
Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes.
Het product zit (indien mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking.
Het product is niet gebruikt.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Via onderstaande link kun je heel eenvoudig via ons contactformulier je retour aanmelden of meld je retour aan door een mail te sturen naar [email protected].. Vul in bede gevallen het onderwerp in als volgt:
Retour + (Bestelnummer)

Klik hier om je retour aan te melden

Liever gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping? Dat kan ook, maar is niet verplicht. Zo maak je aan ons kenbaar dat je van de aankoop afziet. Dit formulier kan je online downloaden.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakketje. [Wij willen je echter wat langer de tijd geven om je keuze te maken. Daarom heb je bij ons 30 dagen om je retour aan te melden.] Zodra je de retour hebt aangemeld heb je de tijd om je pakketje retour te sturen.

Mag ik bestelde producten uitproberen alvorens ze retour te sturen?

Uiteraard mag je de ontvangen producten even uitproberen zoals je dat in een winkel ook zou doen. Als we schade of slijtage zien waaruit blijkt dat meer is gebeurd dan enkel het product beoordelen, verminderen we het bedrag dat je terugkrijgt met de waardevermindering die hierdoor ontstaat.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?

Voor het retourneren van pakketjes betaal je slechts €[3,95]. Dit wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je van ons terugkrijgt.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?

Zodra je pakket bij de leverancier is, word je op de hoogte gehouden van het retourproces. We sturen je een bericht wanneer het retourpakket bij ons aankomt, wanneer we het pakket behandelen en wanneer je je geld terugkrijgt. Bij ontvangst van je retourzending zullen we deze uiterlijk binnen 3 werkdagen verwerken.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?

Zodra we je retourpakket hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag uiterlijk binnen 5 dagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je deze retour hebt gestuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt naar de door jou gekozen betaalmethode.

Welke producten kan ik niet retourneren?

De volgende producten zijn uitgesloten van onze retourservice:


Verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en waarbij de specificaties, kenmerken en aard van het product al in de verpakking volkomen helder zijn (bijv. batterijen, inktcartridges, usb-sticks, kabels, lampen).
Producten die om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunnen worden teruggestuurd omdat de verzegeling is verbroken.
Een digitaal product dat niet op een fysieke drager staat, zoals een e-book, game of app.
Cadeaubonnen en -kaarten.
Software abonnementen en producten.
Muziek, films, games, en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken.
Op maat gemaakte of gepersonaliseerde producten.

Heb je nog andere opmerkingen of vragen over ons retourbeleid? Neem dan even contact met ons op via [email protected].